Over MKB Werving en Selectie

Door Peter van den Hoef

Van den Hoef MKB Werving en Selectie biedt betaalbare werving en selectie oplossingen aan voor uw vacatures U kunt MKB Werving en Selectie inschakelen voor vacatures op MBO-, HBO-, en WO niveau.

Over Peter van den Hoef

In het verleden heb ik een groot gedeelte van mijn carrière als (financieel) interim professional gewerkt. Hierdoor heb ik de gelegenheid gehad om bij diverse organisaties in de keuken mee te mogen kijken. Zowel in de profit als in de non-profit sector. Dit heeft mijn kijk op organisaties en de uitdagingen waar ze voor staan en de invulling van hun personeelsbeleid uiteraard beïnvloedt. Van den Hoef MKB werving en Selectie kijkt verder dan alleen de openstaande vacature binnen uw bedrijf maar is tevens uw gesprekspartner / klankbord op organisatorisch en operationeel gebied.

Na bovenstaande werkzaamheden ben ik jarenlang werkzaam geweest in de traditionele werving en selectie branche. Hierbij  ben ik tot de conclusie gekomen dat er bij bedrijven behoefte is aan betaalbare werving en selectie oplossingen.

Over van den Hoef MKB Werving en Selectie

Traditionele werving en selectie wordt door bedrijven als duur ervaren maar men schakelt toch de bureaus in omdat men een probleem heeft dat opgelost moet worden.

Van den Hoef MKB Werving en Selectie is van mening dat er voor het overgrote deel van de vacatures, met uitzondering van specialistische niche vacatures en executive search, geen kostbare werving en selectie trajecten nodig zijn. Om betaalbare wervingsoplossingen aan te kunnen bieden heeft MKB Werving & Selectie haar wervingsprocessen zo optimaal mogelijk ingericht. Tevens wordt er geen geld uitgegeven aan dure accountmanagers, dure kantoorpanden en aan een kostbaar wagenpark op kosten van de zaak. Deze kosten worden uiteindelijk toch door u als opdrachtgever betaald!

Mijn doel is om het wervingsproces voor uw bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hierbij behoort ook een professionele promotie van uw vacature(s) via de diverse social media kanalen. MKB werving en Selectie neemt u het gehele traject uit handen. U bent geen tijd kwijt aan tijdrovende werving- en selectie procedures en u houdt de focus op uw bedrijfsactiviteiten en blijft dat doen waar u goed in bent. U wilt uw bedrijf / vacature extra onder de aandacht brengen? Met een vacature video is een onderscheidende presentatie verzekerd.

Mocht u meer willen weten over mijn dienstverlening stuur een mail naar info@mkb-werving.nl
Belt u liever? Ik ben bereikbaar op 06 264 28 224. U bent eveneens van harte welkom op kantoor.

Ik zie u graag.